VINETELE

Este sezonul cald, in care pe langa caldura uneori excesiva avem parte de legume proaspete si sanatoase pentru sanatatea noastra. De data aceasta vrem sa va prezentam vinetele , avantajele includerii lor in alimentatie, cum le producem noi si de unde provin ele.

Dar nu doar ardeiul gras este o vedeta a gradinii noastre ci si cel iute si ardeiul kapia, cu aceleasi proprietati de invidiat.

Este o leguma anuala cu proprietati deosebite datorita vitaminelor pe care le contine. Printre acestea, vitamina A, C, E si D sunt cele mai importante.

Astfel, ardeiul gras este foarte benefic pentru sanatate prin aportul important de vitamine dar si pentru pastrarea sanatatii si a tineretii. Este iubitor de caldura insa nu de seceta.

La Ferma ii asiguram cantitatea potrivita de apa pentru ca vara sa se coaca cat mai bine sub razele calde ale soarelui.

Pe timpul verii,vinetele preparate la gratar,asezonate cu busuioc si rozmarin proaspat si parfumat contribuie la hidratarea organismului si la restabilirea nivelului optim de minerale din corp. Acest fapt se datoreaza continutului ridicat de apa si a numarului redus de calorii.

Desi vara este un anotimp relaxat,cu seri tarzii si calde alaturi de prieteni,uneori stresul isi pune amprenta asupra fiecaruia. Vinetele ne sunt de folos si in acest caz deoarece contin Magneziu. Putem astfel sa combatem stresul intr- un mod natural si sanatos.

Asadar, fie ca o veti folosi in urmatoarea salata de vara sau ca garnitura simpla la o friptura suculenta pe gratar,va invitam in Magazin sa va bucurati de vinetele noastre sanatoase!

IMPACT SOCIAL

Pentru ca ne dorim sa fim aproape de comunitate

Text despre healthy beginnings, eliberare si toata colaborarea. Dar sa nu fie mai mult de atat. Text despre healthy beginnings, eliberare si toata colaborarea. Dar sa nu fie mai mult de atat. Text despre healthy beginnings, eliberare si toata colaborarea. Dar sa nu fie mai mult de atat. Text despre healthy beginnings, eliberare si toata colaborarea. Dar sa nu fie mai mult de atat.