Agricultura ecologica nu are doar un impact asupra mediului ci si asupra comunitatii

Hrana sanatoasa este cea mai importanta resursa pentru oricine, pe langa adapost. Pentru o persoana supravietuitoare a unei traume, grija referitoare la ce hrana pune pe masa este imensa!

Reinvestim

Prin a oferi alimente sănătoase, reinvestim resursele cu care am fost înzestrați in comunitate, astfel încțt tot mai multe persoane să aibă hrană sănătoasă la dispoziție.

Donează

Sustine si tu aceasta initiativa prin a dona pe pagina proiectului. O parte dintre fondurile donate se duc catre asociatia eLiberare, in proiecte de preventie si combatere a traficului de persoane.

Prevention

Hrana disponibilă elimină unul din motivele principale pentru care o persoană poate fi atrasă într-o situație în care să fie exploatată: nevoia de resurse pentru a asigura hrana necesară atât ei cât și celor dragi ei. Aceasta este contribuția noastră la munca de prevenție desfășurată de partenerii noștri.

IMPACT SOCIAL

Pentru ca ne dorim sa fim aproape de comunitate
Text despre healthy beginnings, eliberare si toata colaborarea. Dar sa nu fie mai mult de atat. Text despre healthy beginnings, eliberare si toata colaborarea. Dar sa nu fie mai mult de atat. Text despre healthy beginnings, eliberare si toata colaborarea. Dar sa nu fie mai mult de atat. Text despre healthy beginnings, eliberare si toata colaborarea. Dar sa nu fie mai mult de atat.