DESPRE NOI

Suntem o fermă de familie, înființată în 2013, cu doar 1000mp de teren. Încă de la început am produs utilizând doar produse și tehnologii ecologice. În fiecare am crescut și sortimentul de legume și suprafața de teren.

Misiunea noastră

Într-o lume în care cea mai mare parte a hranei este obținută industrial, într-un mod în care doar cantitatea este importantă, noi aducem clienților noștri produse de cea mai bună calitate, accesibile, obținute sustenabil.

Viziunea noastră

Ne dorim să trăim într-o lume în care hrana sănătoasă este accesibilă, este produsă într-un mod responsabil față de mediu și comunitate și ajunge cât mai repede pe mesele consumatorilor.

Considerăm că agricultura industrială nu este singurul răspuns la nevoile alimentare ale planetei. Din contră, în anumite contexte agricultura familială, de mici dimensiuni, este mult mai benefică decât cea industrială.

Sustenabilitate

Atunci când am început ferma, ne-am propus ca în fiecare an mediul înconjurător să devină mai sănătos, pământul să își recapete viața iar vietățile din sol să revină în grădina noastră.

Copii noștri vor avea la dispoziție un pământ mai sănătos, mai roditor și un mediu mai curat în care să își producă hrana!

Producem cu semințe românești, fără să forțăm solul și plantele, astfel încât și tratamentele fitosanitare să fie minime!

Sustenabilitate locală

Încurajează producătorii locali!

Producătorii locali sunt cei care au o presiune foarte mare asupra lor: concurența marilor magazine, lipsa infrastructurii, uneori nu reușesc să ajungă la consumatorii potriviți, capital de lucru și de investiție redus. 

Susține un producător local prin a cumpăra produsele lui și vei susține nu doar acel producător dar și comunitatea din jurul lui, economia locală și uneori produse pe cale de dispariție.